DJ-Palvelut

12745699_487385171451730_6185396026444114426_n

Meiltä taitavat, kokeneet ja varmat mies- että nais-dj:t tapahtumiin.
Musiikkimestarimme ovat monipuolisia, musiikillisesti ja teknisesti lahjakkaita ja aina
valmiita viihdyttämään juhlakansaa. Toteutamme haluttuihin teemoihin, tiloihin ja
tapahtumiin sopivan musiikin ja otamme vastaan musiikkitoiveita.

 

DJ Toni / DJ Tonza

 

DJ Tonza erityisesti laatii illan toiveiden mukaan toivotunlaisen show-meiningin,
jolloin ei kukaan jää kylmäksi. Tonilla on käytössään noin 40000 biisiä vauvasta vaariin!
28 vuoden kokemuksella juhlia laidasta laitaan ja muita tapahtumia.
Kouludiskot, häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat, lastenjuhlat, allasbileet… lähes kaikki on nähty ja hoidettu enemmän kuin pyydetysti.
Tonza pystyy hoitamaan koko illan musiikit esim. Rock-, 70’s, 80’s, 90’s, 2000-, RnB, reggae-, techno- tai suomi-bileisiin sekä cocktail-, iskelmä- ja tanssiaismusiikit. Ja nämä vain esimerkkinä.
Tonzan kokemus kattaa lähes kaiken show-toiminnasta mukaan lukien myös valaistuksen aina valotaiteeseen asti, äänentoistosta musiikin tekemiseen, videoinnista tietokoneanimaatioihin, tekniset välineet ja esiintymisasut.

Varsinkin teemabileet ovat Tonzan mieleen sekä kaikenlaiset teema- tai huumori-asut ja UV-valo- ja maalitehosteet niiden mukaan. Party on!

DJ Tonzan teema-asujen esimerkkejä voi vilkaista polttarit-sivulta.

Kun haluat todella monipuolisen DJ:n paikalle, valitse DJ Tonza.

 

DJ Allu

2016-12-20 17.37.15

DJ Allulla on kokemusta jo kahdeksan vuoden ajalta erilaisista tapahtumista pienistä kouludiskoista aina isoihin massatapahtumiin saakka. Allulla on suuri tarve varmistaa aina, että yleisöllä on varmasti tarpeeksi ohjelmaa illan aikana. Allu pitää esimerkiksi ohjelmanumeroiden, kuten yleisökilpailujen pitämisestä musiikin showstopperina.

Lisäksi Allu käyttää mielellään erikoisefektejä, kuten vaikkapa konfetteja tekemään tapahtumille unohtumattomia huippukohtia.
Tilaa Allu, kun haluat uusia ideoita tapahtumaasi!

 

DJ Vesku

 

DJ Vesku on TV:stäkin tuttu mestari-DJ yli 33 vuoden kokemuksella keikkailusta. Vesku tuntee kappaleiden taustat ja kertoo varsinkin suomalaisten biisien vaiheista mielellään lisää musiikkia soittaessaan.
Vesku oli mukana tv-sarjassa, joka kertoi Viron laivojen menosta joitakin vuosia sitten. Samoin hän on ollut tv-mainoksissa ja esiintynyt suurilla lavoilla ja estradeilla.
Vesku on sanavalmis tilanteessa kuin tilanteessa.
Vesku hoitaa keikat cd-levyillä edelleenkin, pitkälti juuri sen oikean DJ-miksaamisen tunteen takia. Mikään ei voita oikeita levyjä.
Veskun taidot eivät jää vain levyjen soittamiseen, sillä hänet voi tilata myös ihan oikeata live-musiikkia soittavana trubaduurina myös. Tai sekä DJ:ksi että trubaduuriksi!
Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää.

DJ Dimlight

DJDimlight

DJ-Dimlight soittaa diskomusiikkia, eli 60-70 ja 80-luvun musiikkia, jota ennen vanhaan DISCOissa soitettiin ja tanssittiin.
Kaikki musiikki pyörii vanhoilta vinyylilevyiltä, aidoilla levysoittimilla, kuten ennen vanhaan. Kysy tarjouspyynnössä Dimlightia tapahtumaasi!

 

DJ Shakaali (Jackal)

DJ Jackal on aloittanut keikkailun jo 80-luvulla ja soitti vinyylilevyillä aina 90-luvun puoliväliin saakka. Vinyylilevyt hitteineen ovat edelleenkin hyvässä tallessa, jos tarvitsee vinyyli-DJ:tä.
Nykyisilläänkin Jackal pitää kiinni levyistä soittaessaan tapahtumissa musiikkia. Kun siis tarvitset kokenutta DJ:tä aikuiseen musiikkimakuun, Jackal hoitaa homman.

 

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI

DJ-tallissamme on lukuisia muitakin kokeneita alan musiikkispesialisteja.

Tervetuloa Juhlattulossa-DJ-maailmaan!

271120101666
DJ Jani vauhdissa.