myynti@juhlattulossa.fi

Ota yhteyttä 24/7

Noutopiste Tuusula

Auki sopimuksen mukaan

Monipuoliset palvelut

Erittäin laaja valikoima


HÄÄT


Olemme erittäin kokeneita häiden tunnelman ylläpitäjiä.

Järjestämme paikalle esim. taustamusiikin, DJ:n, Disko- ja tunnelmavalaistuksen, jopa karaoken, ja paljon muuta.

Olemme huolehtineet häiden onnistumisesta omasta puolestamme jo kahdenkymmenen vuoden ajan.

Pyydä meiltä edullinen tarjous DJ:stä häihinne tarjouspyyntölomakkeella!

Häissä hyväksi havaittu asioiden kulku

 

Vihkimisen jälkeen yleensä siirrytään häävieraiden kanssa illanviettoon. Vihkimisen aikana DJ on tuonut laitteet, valot ja muut sovitut tarvikkeet juhlapaikalle ja on laittanut musiikin valmiiksi.

 

Kun häävieraat saapuvat, alkaa soida rauhallinen rento taustamusiikki. Kun hääpari saapuu, soitetaan mahdollisesti juuri heitä koskevaa musiikkia. Tämän jälkeen taas rauhallista seurustelumusiikkia.


Hääruokailun aikana soitetaan sopivaa taustamusiikkia, joka ei saa ruokailijoita häiritä. Varsinkin istumajärjestyksessä tulee huomata, ettei vanhempia ihmisiä tule sijoittaa liian lähellä paikkoja, joihin tiedetään tulevan kaiuttimia. Varsinkin myöhemmän illan kannalta vanhemmat ihmiset haluavat keskustella kaikessa rauhassa nähtyään tuttuja mahdollisesti pitkänkin ajan jälkeen.

 

Ruokailun yhteydessä saattaa olla joitakin puheita, jolloin puhujilla on käytössään mikrofonit ja musiikki ei tietenkään silloin soi.
Ruokailun ja mahdollisten puheiden jälkeen seuraa tauko, jolloin vieraat ehtivät seurustella ulkona tai sisätiloissa jonkin aikaa. Älä laadi aikatauluja liian tiukaksi, koska aikataulut eivät kuitenkaan tule pitämään ihan paikkaansa. Tässä välissä DJ soittaa taas tilanteeseen sopivaa musiikkia sopivalla äänenvoimakkuudella.

 

Sitten seuraa joko puheita tai ohjelmanumeroita. Tässä vaiheessa DJ on antanut taas puhujille mikrofonit, mieluiten langattomat sellaiset. DJ voi sopimuksesta soittaa tilanteeseen sopivia huumori- tai teemakappaleita.

 

Yleensä parhaat häiden vetäjät ovat bestman ja kaaso, koska he tuntevat parhaiten juhlakansan.
DJ voi myös sopimuksesta hoitaa häiden juontamisen, mutta silloin asiat pitää sopia jo hyvissä ajoin ennen häitä.

 

Tämän jälkeen vietetään taas taukoa, seurustellaan ja kuunnellaan hieman menevämpää taustamusiikkia.

Kakkukahvien yhteydessä saattaa taas olla ohjelmanumeroita tai puheita. DJ soittaa koko ajan menevämpää musiikkia, mitä pidemmälle ilta etenee. Musiikki ei kuitenkaan saa häiritä itse tilannetta.

 

Kahvien jälkeen seuraa häävalssi/-tanssi ja tämän jälkeen yleensä perinteistä lavatanssi- ja iskelmämusiikkia, jollei toisin sovita.
Tanssien yhteydessä yleensä on morsiamen ryöstö ja muuta ohjelmaa sekä boolitarjoilu.
Ohjelmasta riippuen DJ reagoi musiikin tyylilajeilla tilanteisiin joko sovitusti tai vain pysymällä tilanteessa mukana ehkä vähän ennakoidenkin.

 

Tässä vaiheessa iltaa voidaan aloittaa tanssimusiikki sovituilla musiikkityyleillä tai kenties karaoke, jos se on tilattu tapahtumaan mukaan. Karaoken annostelun kanssa pitää olla varovainen, ettei osa juhlijoista väsy ja ala katsoa kelloa – tiedäthän…

 

Loppuillasta mennään sitten täysillä musiikin suhteen. Mahdollisesti samaan aikaan on tarjolla iltapala ruokapuolella. DJ antaa kaikkensa yleisön viihdyttämiseksi.

 

Koko illan hääjuhlan alkamisesta asti on valaistus todennäköisesti muuttanut muotoaan ja voimistunut, kunnes loppuillasta on kaikki sovittu arsenaali käytössä. Käytettävissä on myös peilipalloja, savua, sumua ja vaahtoa. Tai – se vaahto ehkä kuuluu toisenlaiseen juhlaan. 😉

 

Ilta päättyy sovitun mukaisesti tai lisätuntiveloituksella. DJ pakkaa laitteet ja tarvikkeet yleensä heti juhlien päättymisen jälkeen pois, jos ei ole muuta sovittu.

 

Paljon onnea hääparille!

Ruusut